Power-seeds.com.ua

+38 (066) 53 97 735

+38 (068) 64 57 071

Украина, Киев

ПН-ПТ с 08:00 до 20:00

0
0 грн.
Ваши заказы
  • Ваш кошик порожній!

Рекомендуемые

Як швидко висушити марихуану

Як швидко висушити марихуану

Вирощування конопель – це не тільки процес збирання врожаю. Правильне сушіння та витримування свіжого запасу конопель відіграють критичну роль у запобіганні появі плісняви.
Як часто поливати коноплі

Як часто поливати коноплі

Виробники каннабісу часто припускаються помилки, надмірно поливаючи поле. Ви повинні знати, що правильний полив канабісу так само важливий, як і регідратація бур'янів, щоб отримати найкращий результат. Оскільки план проходить різні стадії розробки, з
CB1 і CB2: Замки та Ключі Ендоканабіноїдної Системи

CB1 і CB2: Замки та Ключі Ендоканабіноїдної Системи

Ендоканабіноїдна система (ЕКС) - дивовижна мережа молекул і рецепторів, що забезпечує баланс в організмі. Ця система взаємодіє з нервовою, імунною та ендокринною системами, а розуміння її роботи відкриває перспективи впливу на здоров'я. ЕКС, що склад
Кращі сорти марихуани для вирощування будинку та на вулиці на 2024 рік

Кращі сорти марихуани для вирощування будинку та на вулиці на 2024 рік

Вирощування марихуани вдома стає популярним з різних причин, включаючи можливість контролювати умови вирощування та доступ до різноманітних сортів.
Быстрая доставка

Наш магазин гарантирует доставку вашего
заказа в самый короткий, возможный период.
В случае оформления заказа до 13.00
отправка производится в этот же день!

Политика безопасности

Каждый покупатель получает
круглосуточную поддержку наших
профессиональных и дружелюбных
менеджеров.

100% возврат средств

Если по каким либо причинам Вы решили
сделать возврат товара, магазин
гарантирует 100% возврат Ваших
средств в течении 30 дней.

Магазин насіння конопель. Насіння конопель і марихуани купити в Україні

Продаж та купівля зерен канабісу в Україні дозволено законом, оскільки в них не містяться психоактивні речовини. Адміністративна чи кримінальна відповідальність настає, лише якщо людина вирішує проростити насіння конопель. Підставою для розгляду стає факт наявності зернятка в землі, тому ми не закликаємо вирощувати канабіс у регіонах, де це переслідується законом. Але купити насіння марихуани можна просто для зберігання та колекціонування, зерна також використовують у їжу та як корм для риб та птахів. З якою б метою ви не вирішили замовити насіння конопель Україна, наш інтернет магазин зібрав найкращі варіанти під будь-який запит.

купити насіння конопель

Елітне насіння марихуани з Іспанії та Голландії і не тільки

Апріорі найкраще насіння конопель – це те, що має стабільну генетику і видатні характеристики: висока продуктивність, стійкість до хвороб і шкідників, потужний ефект, незвичайний аромат, легкість вирощування і т.д. І бридери прагнуть створювати такі гібриди, які б задовольняли якнайбільше потреб гровера. Найближче до ідеалу знаходиться насіння конопель з Голландії або Іспанії. Завдяки дестигматизації та декриміналізації марихуани в цих країнах розвинулася канабіс культура і стала можливою здорова конкуренція.

Кофешопи, закриті клуби, рядові споживачі вимагають якісного продукту, і виробники намагаються його дати. Погана генетика просто не затримується на ринку. Насіння канабіс проходить тест на якість спочатку на локальному рівні – у місцевих магазинах, – потім на національному, а потім найкраще йде на експорт. Саме в Іспанії та Голландії були розроблені найкращі сорти не тільки Європи, а й світу, тут проводяться найгучніші каннафести. Звичайно сидбанки з інших країн теж можуть видавати хороший продукт, але хто не хоче ризикувати, тому варто купити насіння канабісу Іспанії та Нідерландів.

Де купити насіння конопель поштою в оригіналі

Хоча продаж насіння конопель легальний в Україні, купити насіння марихуани в Києві, Одесі, Харкові та інших містах офлайн проблематично. Залишаються спеціалізовані інтернет-маркети, але як вибрати? Перш ніж купити насіння канабісу, перегляньте асортимент сайту – він має бути різноманітним та включати продукцію різних цінових категорій. Порівняйте ціни та наявність знижок, перегляньте, чи є можливість післяплати – це хороша перестраховка від шахрайства з боку магазину. І після всіх цих пунктів ви переконаєтеся, що вже знайшли найкращий магазин насіння марихуани Power Seeds:

В середньому на обробку замовлення йде доба, так що вже наступного дня ви отримуєте повідомлення про відправку.

Способи замовлення та доставки

Магазин насіння конопель Power seeds надає два варіанти доставки:

Ви можете замовити насіння марихуани з повною передоплатою на картку ПриватБанку або вибрати післяплату – оплата у відділенні пошти за фактом отримання. Але зверніть увагу, що насіння коноплі / каннабісу післяплатою можна відправити тільки Новою Поштою і сервіс стягує комісію за послугу.

Ціни на насіння канабісу

Ви можете купити насіння конопель оптом чи в роздріб. Мінімальне замовлення - 1 упаковка, в якій 3 зернятка. Також є варіанти на 5 та 10 насінин. Чим більший обсяг замовлення, тим дешевше обходиться 1 насіння. Ціни на продукцію залежать від бренду та сорту: чим вони популярніші, тим вища вартість. Тому якщо хочете заощадити, обирайте продукцію вітчизняних сідбанків. Все насіння марихуани йде в оригінальній упаковці.

купити насіння марихуани

Різновиди сортів марихуани

Якщо не знаєте, яке замовити насіння конопель / марихуани, ця шпаргалка повинна допомогти:

Насіння конопель: відгуки та побажання покупців

Один із способів дізнатися, наскільки якісне насіння конопель і як добре працює магазин – прочитати відгуки. Цей розділ міститься в описі кожного сорту. Ми вітаємо будь-яку чесну думку, у тому числі про нашу роботу. Якщо у вас є будь-які побажання чи уточнення, можете звернутися з ними онлайн: через форму «Задати питання» або на пошту. Ви також можете зробити це за вказаними на сайті телефонами.

Лікувальний / Медичний ефект

Насіння канабісу і дорослі рослини містять особливі речовини – канабіноїди, – які мають доведену медичну дію. Сорти з підвищеним вмістом каннабідіолу – непсихоактивного компонента марихуани, – у країнах з легалайзом використовують для полегшення побічних ефектів хіміотерапії (нудота, блювання, біль, втрата апетиту), купірування судом, болю (переважно невралгічного), тривожних..

Виражений медичний ефект мають переважно стрейни з низькими/середніми дозами ТГК, оскільки ТГК – це стимулюючий компонент і може викликати небажані побічні ефекти. Також медичні сорти використовують при м'язових спазмах, безсонні, хронічній втомі, апатії, сильному стресі. Ефективність компонентів, що містять насіння марихуани та її рослини, визнає навіть Всесвітня організація здоров'я.